Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Cu o seara inainte facusesm friptura...A mai ramas.Asa ca m-am pus de am facut paste...
Carnea se marunteste.
Intr-o tigaie punem putin ulei si calim usturoiul.Cind prinde culoare il scoatem.Adaugam ceapa tocata si lasam pina prinde o culoare aurie.Adaugam apoi dovleceii si lasam citeva minute pana ce dovleceii s-au calit si ei.
La sfirsit adaugam carnea.Potrivim de sare,piper.
Separat intr-o oala cu apa fiarta si sarata punem pastele.Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj.Cind sunt gata le scurgem de apa si adaugam carnea cu dovleceii.
Se servesc fierbinti.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult